No niin tänään on viimeinen sairaslomapäivä. Alaselkä "ilmoittelee" olemassa olostaan aina silloin tällöin,mutta ei onneksi enää niin julmetulla kivulla kuin mitä alkuviikosta.
Nyt pystyn sentään jo olemaan makuuasennossa selälläni. Ja esim tänä aamuna ylösnousu sängystä sujui jo paremmin, lievemällä kivulla. Nyt jos vielä viikonlopun otan iisisti niin jospa se alaselkä ois maanantaina kuin uudesti syntyneellä.

Ja huomenna alkais sitten jo joulukuu, nopeasti se vuosi on tänne asti "tullut". Poikani tuossa jo aamulla ilmoitti ennen kouluun lähtöään suureen ääneen, että: "huomenna saan sitte jo avata noista mun kalentereista ekan luukun, hubaa"

Pojalla on kaksi suklaakalenteria, toinen ihan tavallinen ja toinen mummon ( pojan isänäidin) ostama Kinder suklaakalenteri. Tuosta Kinder-kalenterista vaan taitaa tulla luukuista ihan kokonaisia pikku patukoita yms muuta, tai ainakin luulen niin kun se kalenteri on iso.  Olen painottanut pojalle, että ei sitten tee niin kuin hänen enonsa teki suunnilleen samanikäisenä pojankoltiaisena. Veljeni söi kerran kaikki suklaat kalenteristaan yhdellä istumalla ja laittoi luukut "kiinni" uudestaan niin kuin niitä ei olisi avattukaan. Kerran sitten yhtenä aamuna veljeni jäi kiinni "rysän päältä", kun huomasin, miten hän aukaisi luukun muttei laittanutkaan suklaata suuhunsa, kysyin, että missä suklaas on, niin vastauksena sain  jotain tyyliin; "olen syönyt nämä kaikki jo ajat sitten"........  Jere on luvannut olla  sentään hiukan viisaampi kuin enonsa aikoinaan, ja se kyllä ON helppo uskoa.
Veljeni on ensi vuonna JO 30- vuotias ja se käyttäytyy kuin pahainen teini......
Minut ja veljeni tuntevat tietävät mistä puhun, ja millainen veljeni on...... :(

Nyt pitää kiiruhtaa taas, pyykit pois koneesta kuivumaan, uusi koneellinen pyörimään ja sitten suihkuun.

-satu-